Samen staan we sterk.

Steun de lokale ondernemer!

Het initiatief

Met dit initiatief willen wij lokale ondernemers die door de huidige situatie en maatregelen omtrent het coronavirus getroffen worden, steun bieden door hen en de werkzaamheden die zij nu nog wel kunnen verrichten extra onder de aandacht te brengen.

Ook kunnen lokale ondernemers in onze webshop hun producten/diensten aanbieden. Denk hierbij aan tegoedbonnen, dranken, etenswaren, bierproeverijen, High-Tea’s, etc etc.. De ondernemer is hier helemaal vrij in.

Ondernemers in de horecabranche worden momenteel het hardste getroffen en daarom zullen zij veelal vooraan staan op ons podium. Via onze nieuwtjespagina zullen regelmatig berichten verschijnen over de afhaal-/bezorgdiensten van lokale horecazaken. Uiteraard zijn ook bedrijven uit andere branches van harte welkom om hier hun nieuwtjes te delen!

Mocht u ideeën of vragen hebben, horen wij dit uiteraard graag. Neem contact op door te mailen naar info@lokalesteun.nl.

Wil jij met jouw zaak ook iets onder de aandacht brengen op onze nieuwtjespagina of kunnen wij op een andere manier iets betekenen? Druk dan even op onderstaande knop en vul het formulier in.