Samen staan we sterk.

De Grote Graafsche Horecashow

Op zaterdag 12 december vindt onze Grote Graafsche Horecashow plaats! Deze wordt uitgezonden via een livestream die u lekker vanuit huis kunt bekijken.

Tijdens deze avondvullende show regent het prijzen waarop jij als deelnemer kans maakt door het hebben van een !!BINGO!!, het juist beantwoorden van onze quizvragen of het winnen van een van de varianten op bekende spellen zoals ‘miljoenenjacht’ die deze avond gespeeld gaan worden! Hoeveel is jouw koffer waard??

Gaston heeft deze avond plaats moeten maken voor niemand minder dan Quirijn van den Berk die vele deelnemers blij gaat maken met leuke prijzen!

Kortom; een avond die je zeker niet mag missen en waar je hopelijk met veel plezier op terug gaat kijken! En o ja… Om deze avond compleet te maken, raden wij onze borrelboxen aan! Deze zijn gevuld met heerlijke hapjes en drankjes zodat het jullie deze avond aan niets zal ontbreken.

De opbrengsten worden verdeeld onder de lokale horecaondernemers die financieel getroffen worden door de huidige situatie omtrent het coronavirus.

Naast een leuke avond en de kans op de vele leuke prijzen, steunt u dus ook nog eens een goed doel!

Tickets

Om deel te nemen aan de quiz & bingo dient u tickets te kopen. Het leukste is om per persoon apart deel te nemen. Het is toegestaan om met meerdere bingokaarten p.p. mee te spelen.

Tickets zijn te verkrijgen via deze link!

Ook raden wij onze borrelboxen aan. Deze worden door lokale ondernemers gevuld met heerlijke hapjes en drankjes zodat het u deze avond aan niets zal ontbreken. Ook hiervan gaan de opbrengsten naar de lokale horeca!

 
Sponsoring

Wilt u met uw bedrijf een steentje bijdragen aan dit initiatief door bijvoorbeeld een prijs beschikbaar te stellen?

Mail dan graag even naar aanmelden@lokalesteun.nl zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Sponsoren